top of page

Förutom maten tillhandahåller vi allt du behöver, både porslin och personal.

B. Anderssons Eftr AB har egna kanaler för köp av fågel- och viltkött. Detta ger oss möjlighet att även vara en uppskattad fågel- och viltgrossist. 

Vi levererar sedan länge mat till restauranger med högt ställda krav på kvalitét och ursprung. Söker ni en leverantör som kan och vill uppfylla era förväntningar, kontakta oss på B. Andersson Eftr AB för att höra vad vi kan göra för er.

Catering

Du beställer, vi lagar! 

Färdigmat. Finns det något bekvämare när tiden
riktigt räcker till? B Andersson Eftr AB är den
perfekta lösningen som ebjuder allt från förrätt
till efterrätt och däremellan mycket att hålla
hyllnings och tacktal över. Men det behöver inte vara kalas bara för att njuta av god mat. Hos B. Anderssons Eftr vet vi att det inte alltid är så många munnar som skall mättas, och därför finns det goda även i mindre portioner.

Kontakta oss gärna om du vill ha något speciellt så kan vi snabbt ge dig besked om tillgång och leverans. Eller om du har vägarna förbi "Hallen" så kan du se allt gott som finns färdigt just nu när du är sugen. Endast det bästa är gott nog.

Färdiglagat

Fågel har ett fantastiskt kött men alltför få har fått chansen att avnjuta allt som ryms under begreppet fågel

Anka, gås, tjäder, orre, fasan, kalkon, majskyckling, duva ripa och and. Och det finns mer. Varför inte låta oss komma med några goda förslag till en bredare smakupplevelse, en itroduktion till allt det som vi kallar fågel.

Fågel & kyckling

Vilt är en smak som inget uppfött djur kan uppnå.

B Andersson Eftr AB har länge varit det som många kallar Stockholms främsta fågel- och viltaffär. Här finns, när det är säsong, de finaste bitarna av rådjur, älg, hjort, vildsvin, hare, kanin och med mera. 

Köttet från vilt har smaker som är präglade av  skogens och ängarnas skafferi. Ett skafferi utan  andra tillsatser än näringen som jorden givit och regn-droppar från skyn. B Andersson Eftr AB har länge varit det som många kallar Stockholms främstafågel och viltaffär Här finns,  när det är säsong de finaste bitarna av rådjur, älg, hjort,  vildsvin, hare, kanin, osv. Allt är högklassigt viltkött som vi köper genom egna kanaler för att försäkra oss om att vi endast erbjuder våra kunder de bästa och främsta råvarorna.

Kontakta oss gärna om du vill ha något speciellt så kan vi snabbt ge dig besked om tillgång och leverans:

Vilt

VÅRT SORTIMENT

vilt
fågel
färdiglagat
catering
bottom of page